Gouguenheim Estaciones del Valle Malbec

Zeer mooi van structuur deze rijke, krachtige en geconcentreerde rode wijn met veel pruimen, zwarte kersen en zwarte bessen in de mond. De afdronk is rond, lang en bevredigend. Een typische Argentijnse Malbec van een van de beste Wineries in Argentinië.
Wij verwachten de nieuwe jaargang per eind maart 2017.

Uit voorraad

Te bestellen vanaf aantal flessen: 2

Normale prijs: € 11,83

Speciale prijs: € 10,75

 

Druiven

Aanvullende Informatie

Land Argentinië
Wijnhuis Gouguenheim
Wijnregio Mendoza
Soort Rood
Druivenras Malbec
Awards Nee
Jaar 2013
Kleur Een prachtige donkerrode Malbec met violetkleurige hinten
Druif 100% Malbec
Smaak Zeer mooi van structuur deze rijke, krachtige en geconcentreerde rode wijn met veel pruimen, zwarte kersen en zwarte bessen in de mond. De afdronk is rond, lang en bevredigend. Een typische Argentijnse Malbec van een van de beste Wineries in Argentinië.
Smaakprofiel Rood vol & krachtig
Alcoholpercentage 13,6%
Drink moment Schenk deze Malbec eens bij pastagerechten, een risotto met paddenstoelen of bij gegrild rood vlees.
Allergenen Sulfiet
Wijnhuis Gouguenheim

Geboren in Argentinië om Franse ouders, Patricio Gouguenheim is geboren in Argentinië uit Franse ouders en zijn liefde voor wijn begon op de leeftijd van 7 toen hij iedere avond mee mocht genieten van een klein beetje wijn gemengd met wat koolzuurhoudend water. Dit moet de start van zijn grote liefde voor de wijn zijn geweest.

Gedurende de jaren 1999 tot 2002 was Patricio veelvuldig voor zijn werk in Mendoza, nu het epicentrum van de Argentijnse wijnindustrie. Het was op dat moment dat hij voor ogen had dat het de juiste tijd was voor Argentijnse wijnen van internationale reputatie om deze in de wereld markten.

In 2002, toen Argentinië in een grote economische crisis beland was besloot Patricio om de wijnmarkt te betreden. Hij vond een zeer oude wijnmakerij in de Uco Valley, met veel kleine tanks ideaal voor de productie van wijnen van hoge kwaliteit, en dat was de start van zijn onderneming in deze business! Hij hing zijn pak en stropdas aan de wilgen, en begon te werken in de vrije natuur.
Sinds het begin van de wijnmakerij is deze uitgegroeid tot een van de best presterende / topkwaliteit wijnhuizen in Argentinië waarvan de wijnen momenteel in 15 landen verkocht wordt.

Reviews

Meer wijnen uit dit land

Meer wijnen uit dit land

De websites van VillaVino maken gebruik van cookies.  Ja ik geef toestemming   |   Informatie over privacy